b.ju

PLUMPING

 Filler Hair BalmPLUMPING – Filler Hair Balm

Net als de lippen of het gezicht, heeft het haar ook wel eens opvulling nodig. Plumping is een ideale formule voor haar dat dunner is geworden door chemische behandelingen

of door invloeden van buitenaf. Plumping bestaat uit een shampoo en een balsem, die samen een fantastisch volumineus effect aan het haar geven.

Blooming

Reinforcing hair 

 


Dankzij de aanwezigheid van lijnolie en de ultra intense textuur ontstaat een mengsel van fyto ceramiden en techno-actieve ingrediënten. Dit mengsel verbetert de structuur van de keratinevezels die aangetast zijn door cosmetische behandelingen. Blooming hair treatment verbetert de doorkambaarheid, glans en breukweerstand.

RevampingRevamping is de ideale toevoeging aan de B JU familie. Revamping beschermt tegen oxidatieve effecten. Het is niet de leeftijd die het verschil maakt, maar de hoeveelheid chemische behandelingen dat het haar heeft ondergaan. De Revamping routine bestaat uit shampoo en een hairbutter. Zo behoud je gezond, sterk, jong en tijdloos haar. Deze producten kun je gebruiken na een chemische behandeling.