Kleuringen haar
COLOR_JUICE_banner_centrali_ok
269f401b6661469d6251545dc522b754
Doc Kleuring


DOC COLOR

WATERLESS IS MORE.


DOC Color vervangt water door natuurlijke stoffen. Door het toevoegen van kostbare elementen wordt zowel het kleurproces verbeterd als de gezondheid van het haar gegarandeerd. Aloë Vera, olijfolie, enzymen van ananas en papa, rijstolie en nog vele andere kostbare ingrediënten in de DOC Color garanderen een intense én gezonde kleurbeleving. Het kleurproces van Jean Paul Mynè gaat verder dan het enkel bieden van krachtige kleuren. De verzorgende eigenschappen zorgen voor hydratatie, bescherming en neutralisatie van het haar én de hoofdhuid.


  • DOC colors is de verf zónder water!
  • Niet getest op dieren.
  • Geen enkel ingrediënt bevat dierlijke stoffen, dus geheel veganistisch.
  • De kleurproducten zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten.
  • De blondeer droogt niet uit omdat deze uit verschillende oliën bestaat. Er zit zelfs géén ammonia in de blondering wat zelfs het blonderen een stuk minder schadelijk maakt! Terwijl de werking nóg beter is en we nog mooiere resultaten bereiken!

 Color Juice

PPD Vrij


Gezond, veilig en zacht, het garandeert maximaal comfort voor salonklanten. De 62 kleuren kunnen met elkaar worden gemengd om permanente en demi-permanente effecten te creëren. Minimale geur en maximale dekking van grijs haar, glans, intensiteit en kleurduur.


Vrij van PPD en RESORCINOL, bevat het een extreem laag ammoniakgehalte, en is vriendelijk voor het haar, heeft het een prachtig cosmetisch effect en respecteert het de gevoeligheid van de huid. 


Geactiveerd met een speciale romige "pulp" die is verrijkt met natuurlijke ananas ENZYMES, kostbare actieve hydraterende en herstellende oliën en aloë vera, creëert het de perfecte textuur die de toepassing en verwerking sensationeel en comfortabel maakt.


HOOFDINGREDIËNTEN Tot 75% aloë vera, spirulina, rijstzemelenolie als een natuurlijke fotoverdediger en een complex van 13 aminozuren.