Oxilock

oxilock plasma


OXILOCK plasma is een exclusief complex van organische stoffen, ontwikkeld door de Jean Paul Mynè laboratoria, welke er voor zorgt dat beschadigde keratine vezels herstellen. Oxilock kan worden gebruikt in iedere salonbehandeling, zoals bij kleuren, blonderen en permanenten. Tijdens deze behandelingen gebeurd er veel met het haar, wat tot beschadiging leidt. Door toevoeging van Oxilock aan deze behandelproducten zal je haar door en door beschermd blijven en wordt afbreken met maar liefst 98% verminderd!

Door het toevoegen van Oxilock kunnen wij veel verder gaan tijdens het kleurproces en hierbij topresultaten boeken mét behoud van gezond en glanzend haar.


BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN: Organische zuren (bijv. melkzuur), aminozuren (bijv. proline) en de daarvan afgeleide en speciale eco-gecertificeerde zinkzouten (zink PCA).


Hoe het werkt

Oxilock plasma tijdens de behandeling werkt in 2 stappen. Stap 1 tijdens het kleuren en stap 2 ná het kleuren.

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermt de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijden een chemische behandeling.

Oxilock Plasma nr. 2 werkt in samenwerking met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubbenlaag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleur behoud. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar hersteld.Is je haar al beschadigd?

Dan kan ik een herstelbehandeling doen met de Oxilock Plasma. Dit is een kuurbehandeling die ervoor zorgt dat je haar hersteld, minder poreus wordt, meer gaat glanzen en weer meer aan kan. Dit resultaat is blijvend! (Mits verdere behandelingen i.c.m. oxilock plasma worden uitgevoerd).

Poreus, droog en beschadigd haar? Kom zelf testen bij onze salon en ervaar het grote verschil!