De kapsalon van ByMara

Professionele kapsalon in Wijk bij Duurstede 


Wil jij eerlijk advies krijgen van een kapper in Wijk bij Duurstede die alles weet over haarverzorging en het herstellen van beschadigd haar? In onze kapsalon in Wijk bij Duurstede krijg je dat advies! In onze kapsalon geven wij advies op maat. Afhankelijk van jouw haartype en de staat waarin het zich bevindt, hebben wij hele goede natuurlijke producten die speciaal gemaakt zijn om beschadigd haar te voeden en te herstellen. Wij werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Dat zijn professionele producten uit de volgende lijnen, o.a.; Oxilock, Botox, Evolution, Infinity, Infinity Ice, Blueberry, Navitas, Ocrys, B.Ju, Fanola, Fiberfix. Bel naar onze kapsalon in Wijk bij Duurstede en kom erachter welk product geschikt is voor jouw haar.


Stralend mooi haar in een kapsalon in Wijk bij Duurstede?


Wie wil dat nu niet, stralend mooi haar? Wanneer je haar beschadigd is kan het lastig zijn om weer de gezonde uitstraling te krijgen. Is het dan niet een geweldig idee om bij een kapsalon terecht te kunnen die gespecialiseerd is in goede haarverzorging en het herstellen van beschadigd haar? Ik weet alles over haarproducten en het bevorderen van natuurlijk mooi haar. Ik heb een tal van natuurlijke producten om je eigen haar te ondersteunen. Het kan goed zijn om de dode punten af te knippen zodat je haar weer goed gezond kan groeien. Gelukkig heb ik ervaring met het knippen van alle haartypes. Stijl haar of gekruld haar, ik knip het mooi in model voor jou. Kom langs in mijn kapsalon zodat ik jouw haar kan zien en een persoonlijk advies kan geven over wat jij nodig hebt.


Kapsalon Wijk bij Duurstede

Als je haar maar goed zit!


Jij hebt er vast wel van gehoord, de uitdrukking ‘als je haar maar goed zit’. Het klinkt best grappig, en het is eigenlijk helemaal waar. Als je haar een mooie natuurlijke glanzende uitstraling heeft, dan straal je. Met mooi stralend haar zijn alle blikken meteen op jou gericht zodra je een kamer binnenkomt. Je hoeft helemaal niet veel te doen om er goed uit te zien als je haar mooi gezond is. Ook als je een keratine behandelingen wilt kan je een bezoek komen brengen aan mijn kapsalon in Wijk bij Duurstede. Bymara is een kapsalon in Wijk bij Duurstede die echt geeft om het haar van haar klanten. Alles wat ik doe, doe ik met een passie. En dat merk jij. Vele tevreden klanten zijn je reeds voor gegaan. Bel nu voor een afspraak of boek online en ervaar wat ik voor je kan doen.