Keratine behandeling

Is er een keratine behandeling nabij Utrecht mogelijk?


Heb jij gehoord of gelezen over een keratine behandeling en vraag je je af of dat ook vlakbij Utrecht kan? Goed nieuws! Bij mijn kapsalon in Wijk bij Duurstede kan je een keratine behandeling dichtbij Utrecht krijgen. Wat is een keratine behandeling precies? Een keratine behandeling herstelt het vochtgehalte bij dor, droog en onbehandelbaar haar. Chemische behandelingen zoals kleuring, bleachen, straighten en permanent zetten zijn een aanslag op je haar. Maar ook de blootstelling aan teveel zonlicht en zee- en chloorwater kunnen je haar behoorlijk droog maken. Droog haar ziet er ongezond uit en bovendien breekt het snel. Als de vochtbalans van jouw haar is hersteld zal het er dus niet alleen mooier en glanzend uit zien, maar het is ook sterker en zal niet makkelijk meer breken. Bel snel of kom langs.


Hoe wordt de keratine behandeling vlakbij Utrecht toegepast?


Jij vraagt je nu af: Hoe gaat zo’n keratine behandeling dan? Eerst kijkt ik naar jouw haartype en beoordeelt de staat van het haar. Vervolgens was ik het haar grondig. Het is namelijk belangrijk dat je haarschubben goed open staan zodat de keratine goed in je haarvezels kan doordringen. Je haar wordt in secties verdeeld en de keratine wordt met de kwast aangebracht. Nadat het is ingetrokken wordt de keratine lok voor lok dieper ingebracht met een speciale stijltang. Houd er rekening mee dat de gehele behandeling een paar uur kan duren. Maak dus tijd vrij, want deze behandeling is het meer dan waard! Het resultaat is oogverblindend en als je mijn adviezen over haarverzorging opvolgt blijft het effect wekenlang zichtbaar. Maak vandaag nog een afspraak.


Keratine behandeling Utrecht

Keratine behandeling dichtbij Utrecht voor elk haartype


Welk haartype heb jij? Het maakt niks uit voor onze keratine behandeling vlakbij Utrecht omdat dat geschikt is voor elk haartype. Stijl haar wordt glanzend stijl en gekruld haar weer mooi zonder pluizen. Neem maar afscheid van pluizig en onbehandelbaar haar! Onze keratine behandeling nabij Utrecht is super effectief. Na onze keratine behandeling hoef je ’s ochtends niet meer uren voor de spiegel te staan om uren je haar te kammen, stijlen en aan de weer te gaan met allerlei producten die je haar uiteindelijk juist uitdrogen. Omdat de keratine behandeling een heel langdurig effect heeft, heb je er wekenlang plezier van. Je hebt bijna geen omkijken naar je haar. Geweldig toch! Bel daarom nu nog voor het maken van een afspraak en geniet ook van prachtig mooi haar.