luxe verzorgings producten

luxe verzorging

b.ju

b.ju meer dan een shampoo


Stel je voor dat je je haar net zo goed kan verzorgen als je gezicht en je lichaam, met producten aangepast aan de noden van jouw haar. Klinkt als een droom, niet? Wel, nu kan het! De producten van B.ju staan namelijk voor de nieuwe generatie haarbehandelingen, die de principes van cosmetica en de meest prestigieuze huidverzorging combineert met baanbrekend technologisch onderzoek.

B.ju: de nieuwe generatie haarbehandelingen

B.JU biedt kracht en vitaliteit voor alle haartypes; de nieuwste generatie actieve ingrediënten, micro-emulsies en ultrafijne maar rijke texturen zorgen voor een onverslaanbare reconstructie.Keratine plus empower your hair


DeRefurbishing shampoo bestaat uit een unieke combinatie van plantaardige polypeptiden en oligopeptiden afkomstig van peulvruchten en granen om de haarschacht te versterken.


Deze unieke combinatie is de basis voor deze ideale formule die volledig wordt opgenomen door het haar en een verbinding aangaat met de natuurlijke keratine van het haar. Hierdoor wordt de haarschacht optimaal beschermt. Draagt bij aan een verhoogde weerstand bij thermische warmte van haardrogers en stijltangen door het verbeterde vermogen van het haar om vocht vast te houden na het föhnen.


Wat zijn KAP’s

KAP’s zijn eiwitten die zich in de keratine vezels bevinden en zijn een belangrijke stap voorwaarts in circulaire regenererende behandelingen. KAP’s worden gehaald uit het plantaardig eiwit hydrolysaat, uit extracten van natuurlijke oorsprong en in organische oppervlakte-actieve stoffen.


Het gebruik van Keratine Plus Empower Refurbishing lijn zorgt voor een verbinding met het natuurlijk keratine in het haar. KAP’s helpen bij het herstellen van interne Eiwitten, in de vorm van aminozuren, en herstellen het haar waardoor het er gezond uitziet.

Kies de kracht van de toekomst, kies Keratin Plus Empower: dag na dag wordt het haar geleidelijk sterker.


Keratine Plus Empower

  • Modelleert
  • Herstelt
  • Hydrateert

Empower Refurbishing

Keratine plus