Services

Services

Only the best keratin

van Jean Paul Myne

Keratine gold

Adamantium

ADAMANTIUM TREATMENTdrie resultaten van krulbehoud tot stijl (medium variant)

Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met vermindering van het volume, een anti-kroes resultaat dat twee tot drie maanden blijft.


EENVOUDIG, SNEL, VEILIG EN REVOLUTIONAIR WIJ GAAN VOORBIJ DE GRENZEN!

KERATIN GOLD TREATMENT


De keratine van Jean paul mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean paul mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken.


Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten.


Hiermee biedt Jean paul mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is, de producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd.

Infinity keratin

Herstelt het haar met als resultaat zacht en gewillig haar
Lang houdbaar en beschermt tegen weersinvloeden 
Gemak en maximale kleurstabiliteitKeratine Plus Infinity staat voor:
Een speciale behandeling die geschikt is voor alle haartypen en het haar glad maakt en herstelt. Dankzij de Oxilamine® technology wordt het haar gestraight, sterker, gezonder en glanzend.
De haarstructuur wordt hersteld en intens verzorgd. Een snelle en gemakkelijke behandeling met maximaal gemak voor klant en kapper.

Wat doet Keratine Plus Infinity?
De innovatieve formule met Oxilamine® technologie gaat een verbinding aan met de natuurlijk aminozuren van het haar en herstelt het haar gedurende de behandeling. Keratine Plus Infinity brengt een reactie teweeg tussen de keratine aminozuren met een verbluffend resultaat: mooie en gezonde haarvezels. Afhankelijk van de inwerktijd en de tijdsduur van het gebruik van de stijltang, is het mogelijk volledig stijl haar te creëren, pluizig haar tegen te gaan of krullen te modelleren.

OXILOCK TREATMENT

Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door bijvoorbeeld agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien.


Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen.
Oxilock plasma verminderd het afbreken van het haar met 98%.


Twee eenvoudige maar wonderbaarlijke stappen:

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermd de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling.
Oxilock Plasma wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken.

Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ” Alone treatment om het haar te herstellen.

Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten.
Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubben laag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar hersteld.

Informatie over de oxilock plasma reset

OXILOCK plasma RESET is de revolutionaire behandeling met kostbare kristallen van organische oorsprong. Ze zijn het resultaat van het onderzoek van Jean Paul Mynè laboratoria dat de mogelijkheid garandeert om de opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevolg van frequente chemische behandelingen of persoonlijke levensstijl te elimineren. Het resultaat is zacht, helder, gerevitaliseerd, sterker en gezonder haar. De hoofdhuid van uw klanten zal zeer schoon zijn en de klanten zullen een prachtig gevoel van lichtheid en welzijn ervaren.

EENVOUDIG, GEZOND, VEILIG EN NATUURLIJK


ALGEMENE VOORDELEN

Het verbetert de gezondheid van het haar en de hoofdhuid
Het verbetert de prestaties van de daaropvolgende chemische behandeling
Haalt alle metalen uit het haar door bijv. Medicatie.

Kosten reset behandeling


Kosten oxilock incl wassen drogen en verzorging:

Kort haar  € 31
Half lang haar  € 36
Lang haar  € 41
Extra dik/lang haar € 46