Services

Only the best keratin

Keratine gold

Adamantium

ADAMANTIUM TREATMENTdrie resultaten van krulbehoud tot stijl (medium variant)

Adamantium is de revolutionaire shampoo die met een paar gemakkelijke stappen meer kracht geeft aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien. Het maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met vermindering van het volume, een anti-kroes resultaat dat twee tot drie maanden blijft.


EENVOUDIG, SNEL, VEILIG EN REVOLUTIONAIR WIJ GAAN VOORBIJ DE GRENZEN!

KERATIN GOLD TREATMENT


De keratine van Jean paul mynè staat bekent om zijn 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean paul mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van jouw haar maar ook voor degene die erop vertrouwen en er mee werken.


Alle producten zijn verrijkt met waardevolle en natuurlijke ingrediënten zoals avocado, Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zuren appels en koffie extracten. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolie producten.


Hiermee biedt Jean paul mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als de klant.

Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan.

Prachtig stijl haar dat stralend glanst, zacht aanvoelt en er optimaal gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is, de producten beschermen, verzorgen en herstellen jouw haar tijdens en na de behandeling. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijke ingrediënten ) is een mooi en langdurig resultaat gewaarborgd.

Infinity keratin

KERATIN PLUS INFINITYThe evolution of the smoothing treatment, with Oxilamine® technology

Keratin Plus Infinity is a specific treatment that smoothes, disciplines and repairs all hair types. Thanks to its innovative formula with Oxilamine® technology, it guarantees a safer, healthier, more natural result and regenerated hair. The spray dispenser makes it quick and easy to apply, ensuring maximum comfort for the customer and the hairdresser.

The liquid consistency allows you to modulate the amount you apply, while varying the processing time and the number of passes with the flat iron guarantees a highly customised result on every type of hair: unbeatable smoothness, volume reduction or frizz management.

OXILOCK TREATMENT

Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door bijvoorbeeld agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien.


Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen.
Oxilock plasma verminderd het afbreken van het haar met 98%.


Twee eenvoudige maar wonderbaarlijke stappen:

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermd de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling.
Oxilock Plasma wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken.

Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ” Alone treatment om het haar te herstellen.

Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten.
Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubben laag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar hersteld.

Informatie over de oxilock plasma reset

OXILOCK plasma RESET is de revolutionaire behandeling met kostbare kristallen van organische oorsprong. Ze zijn het resultaat van het onderzoek van Jean Paul Mynè laboratoria dat de mogelijkheid garandeert om de opeenhopingen van zware metalen uit haar en hoofdhuid als gevolg van frequente chemische behandelingen of persoonlijke levensstijl te elimineren. Het resultaat is zacht, helder, gerevitaliseerd, sterker en gezonder haar. De hoofdhuid van uw klanten zal zeer schoon zijn en de klanten zullen een prachtig gevoel van lichtheid en welzijn ervaren.

EENVOUDIG, GEZOND, VEILIG EN NATUURLIJK


ALGEMENE VOORDELEN

Het verbetert de gezondheid van het haar en de hoofdhuid
Het verbetert de prestaties van de daaropvolgende chemische behandeling
Haalt alle metalen uit het haar door bijv. Medicatie.

Kosten reset behandeling


Kosten oxilock incl wassen drogen en verzorging:

Kort haar  € 31
Half lang haar  € 36
Lang haar  € 41
Extra dik/lang haar € 46

06 - 100 60 795

Copyright © All Rights Reserved

3961 VX, Gossaertstraat 69 Wijk bij Duurstede

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren