Kapper Wijk bij Duurstede

Wil jij naar een kapper in Wijk bij Duurstede waar alles mogelijk is?


Als jij naar een kapper in Wijk bij Duurstede gaat wil je natuurlijk alleen naar de beste kapper. Je komt dan vanzelf bij Bymara terecht. Wij zijn professionals in alles omtrent de haarverzorging. Naast knippen en verven kun je ook bij ons terecht voor een keratine behandeling nabij Utrecht, in onze kapsalon in Wijk bij Duurstede. Daarnaast kunnen wij ook op een natuurlijke manier haar ontkroezen. Wij weten beschadigd haar weer te doen herleven. Bel nu voor het plannen van jouw afspraak.


Wil jij alles weten over gezond haar treatment?


Is jouw haar droog, futloos of dun, breekt het sneller af en heb je last van haaruitval? Wij van Bymara zijn een kapper in Wijk bij Duurstede die graag jouw haar helpt te herstellen. We kijken naar de mogelijke oorzaak en hebben allerlei fijne natuurlijke producten die ons daarbij kunnen helpen. Belangrijk om te weten is dat al onze producten dierproefvrij zijn. In onze onlineshop Jean Paul Myne worden onze producten waarmee wij werken verkocht. Wij geloven in de schoonheid van gezond haar, het is daarom onze passie om onze klanten te helpen om gezond en vitaal haar te krijgen. Kom naar onze kapsalon en ervaar het verschil.


Kapper Wijk bij Duurstede

Professioneel knippen 


Wil jij je laten knippen door een kapper in Wijk bij Duurstede? Bymara is een kapsalon in Wijk bij Duurstede die gespecialiseerd is in het knippen van alle haartypes. Ook krulhaar knippen wij feilloos. Niet elke kapper heeft hier ervaring in, maar wij zijn een kapper die dat wel uitstekend kan. Bij het knippen van gekruld haar moet je namelijk op een aantal dingen letten waar je bij stijl haar niet op hoeft te letten. En dat moet je maar net weten. Wij knippen zowel dames, heren als kinderen. Bel snel voor een afspraak.


Wil jij je haar verven zonder het onnodig te beschadigen?


Ben je toe aan een nieuwe haarkleur, maar wil je je haar niet beschadigen door het te  kleuren? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Wij kunnen namelijk het haar kleuren door middel van natuurlijke kleuring. De haarkleuring die wij gebruiken is ammoniak vrij. Is je haar al beschadigd door eerdere haarkleuringen? Dan hebben wij diverse behandelingen tot onze beschikking, zoals de thermo repair behandeling. Daarnaast hebben wij uiteraard verschillende behandelingen met haarmaskers met de beste natuurlijke producten. Bel nu voor een afspraak; de eerste stap naar mooi gezond haar!